angolfeladatgy.jpgangolfeladatgy.jpg

Angol nyelvi érettségi – középszint

1900 Ft1520 Ft
(Kedvezmény: 20%)
A középszintű angol érettségi vizsga jellemzőihez és feladattípusaihoz igazodó könyv egyaránt alkalmas a gyakorlásra, a vizsgára való felkészülésre és általában a nyelvtanulásra.
(Kérjük, tájékozódjon az aktuális vizsgakövetelményekről!)
Leírás
A középszintű angol érettségi vizsga hivatalosan meghatározott jellemzőihez és feladattípusaihoz igazodó könyv egyaránt alkalmas a gyakorlásra, a vizsgára való felkészülésre és általában a nyelvtanulásra.

(Kérjük, tájékozódjon az aktuális vizsgakövetelményekről!)

Ez a könyv mindenben igazodik a középszintű érettségi vizsga meghatározott jellemzőihez és feladattípusaihoz. Szerkezete, felépítése és a feladatok csoportosítása révén elsősorban önálló gyakorlásra és felkészülésre alkalmas.

Lépésről lépésre haladva vezeti végig az olvasót a felkészülésben, másrészről az önálló tanuláshoz szükséges döntési és választási szabadságot is biztosítja a számára azzal, hogy – részletes útmutató alapján – maga állíthatja össze a nagyszámú feladatból a gyakorlás, valamint további két felmérő feladatsor (vizsga) anyagát.

A könyvet a gyakorlásra, a vizsgára és általában a nyelvtanulásra vonatkozó praktikus ajánlások és megjegyzések teszik még hasznosabbá és könnyebben forgathatóvá.

ISBN
9789635454402
ISBN
Oldalszám
160
Oldalszám
Méret
A4
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2004
Megjelent
Szerző
Magyarics Péter
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?