kl_C-2008.jpgkl_C-2008.jpg

C# 2008

5400 Ft4320 Ft
(Kedvezmény: 20%)
Könyvünk célja megismertetni az olvasót a C# 3.0-programok kialakítási módszereivel. A C# 3.0 nyelv strukturált bemutatására, a .NET keretrendszerben kifejlesztett, objektumorientált alapokon nyugvó alkalmazási módokra, mintákra, tervezési elvekre.
Leírás
Könyvünk célja megismertetni az olvasót a hatékony C# 3.0-programok kialakítási módszereivel. Kifejezetten a C# 3.0 nyelvre összpontosítunk; annak strukturált, lényegre törő bemutatására, valamint a .NET keretrendszerben kifejlesztett, objektumorientált alapokon nyugvó alkalmazási módokra, mintákra és tervezési elvekre.

A C# harmadik verziója, a C# 3.0 egészen új területeket nyitott meg a fejlesztők előtt. Amellett, hogy elmosta a kód és adat közötti éles határvonalat, deklaratív lekérdező szintaxist valósított meg, és új funkcionális eszközöket bocsátott a programozók rendelkezésére.

Ezek révén egyszerűbbé vált az adatkezelés, akár a memóriában, az adatbázisban vagy egy webszerveren tárolt információról van szó. Az ilyen eszközöknek köszönhetően újra szórakozás a programozás. Trey Nash rendkívül érthető stílusban tárgyalja a C# nyelvet, részletesen feltérképezi a C# 3.0 új eszközeit. Nemcsak jól ismeri a C# tulajdonságait, de képes úgy végigvezetni a nyelv részletein, hogy az olvasó végül szintén a nyelv szakértőjévé válhasson.

A tanulást elgondolkoztató példákkal teszi élvezetessé, miközben az alkalmazott eszközök használatát mindig megindokolja, és szemlélteti azok leggyakoribb alkalmazási módjait.

A példaként szolgáló alkalmazások forráskódja az Ön regisztrációs kódja segítségével szabadon letölthető a Panem Kiadó honlapjáról.

ISBN
978-9-635454-96-9
ISBN
Oldalszám
592
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2008
Megjelent
Szerző
Nash, Trey
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?