ppi_halozatok.jpgppi_halozatok.jpg

Helyi számítógép-hálózatok

790 Ft632 Ft
(Kedvezmény: 20%)
A gyakorlati, felhasználói ismeretekkel szolgáló Panem Praktikus Informatika sorozat kötetéből a helyi számítógép-hálózatokat ismerhetjük meg.
Leírás
A gyakorlati, felhasználói ismeretekkel szolgáló Panem Praktikus Informatika sorozat kötetéből a helyi számítógép-hálózatokat ismerhetjük meg.

Napjainkban már bátran állíthatjuk, hogy a számítógépek behálózták életünket: vállalkozások, irodák megfelelő üzletmenete elképzelhetetlen lenne nélkülük, és az otthonokban is egyre gyakrabban találkozunk egynél több számítógéppel. Általánosságban elmondható, hogy majdnem minden operációs rendszernek van olyan kiadása, melynek bizonyos szintű beállításaival, esetleg telepítésével, egy kevésbé képzett felhasználó is meg tud birkózni, ha megpróbálja.

E könyv célja, hogy azoknak a felhasználóknak adjon bátorságot, akiknek van bizonyos szintű tapasztalatuk a számítógép - azon belül a Windows - használatában, szükség esetén elboldogulnak egy-egy új hardver telepítésével is, de teljesen egyedül eddig nem mertek belevágni számítógépeik összekapcsolásába, bár munkájuk, kényelmi igényeik vagy lehetőségeik már megkívánnák ezt.

A könyv alapvető célja, hogy megismertesse az olvasót a helyi hálózatok előnyeivel, a leggyakoribb szolgáltatásokkal és azok kialakításának lehetőségeivel Windows-környezetben. Elsősorban a Windows XP szolgáltatásainak ismertetésére épül a könyv, de a korábbi kiadású rendszerek jellemzőit és a fontos különbségeket is ismerteti.

ISBN
9789635454136
ISBN
Oldalszám
80
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2004
Megjelent
Szerző
Kún Gergely
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Beresit Pattern - Teremtésmintázat

2018-ban Szentpétervárott, a világhírű orosz Sztyeklov Matematikai Kutatóintézetben, egy olyan számelméleti tételt sikerült bebizonyítania két kutatónak amely közvetett kapcsolatban áll a régóta megoldatlan Riemann-sejtéssel. A tételből levonható nyilvánvaló következtetések nem csak őket, hanem amerikai barátaikat a New York-i Columbia Egyetem számtudományi tanszékének kutatóit is megrázzák. 

Ugrás a könyvhöz