id_foto.jpgid_foto.jpg

Fotóalbum – Digitális megoldások számítógéppel

1900 Ft1520 Ft
(Kedvezmény: 20%)
Az idősebbeknek és az „igazi” kezdőknek szóló sorozat kötete a digitális fényképezést, a digitális és hagyományos fotók számítógépes feldolgozásának lehetőségeit mutatja be.
Leírás
Az idősebbeknek és az „igazi” kezdőknek szóló sorozat kötete a digitális fényképezést, a digitális és hagyományos fotók számítógépes feldolgozásának lehetőségeit mutatja be.

Az Idősebbek is elkezdhetik című sorozatunknak ebben a kötetében egy új világ szépségeit, a digitális fényképezést, valamint a digitális és hagyományos fotók számítógépes feldolgozásának lehetőségeit mutatjuk be. Bizonyára mindenki készített már fényképet. A hagyományos fényképezőgéppel készült képekre mielőtt megnézhetnénk pár napot várnunk kell. A digitális fényképezőgépek ezzel szemben lehetővé teszik a felvételek azonnali visszanézését, rossz felvétel esetén pedig a törlését.

Ez a könyv azokat az alapismereteket (digitális fényképezőgépek és fényképezés, képek beolvasása, tárolása, megtekintése a számítógépen, e-mail mellékletként való küldése, utólagos feldolgozása, vágása, javítása; nyomtatási lehetőségek; diavetítés; korábban készült fényképek, diák számítógépes feldolgozása stb.) foglalja össze, amelyek a sikeres digitális fényképezéshez és a digitális képekkel való munkához szükségesek, továbbá vásárlási tanácsokat is ad.

Könyvünk egyaránt szól a teljesen kezdőknek és a fényképészeti ismeretekkel már rendelkező olvasóknak. Szánjon rá egy kis időt és fáradságot, hogy a világot egy - digitális - fényképezőgép túlsó oldaláról ismerje meg. Higgye el, megéri!

ISBN
9789635454273
ISBN
Oldalszám
240
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2005
Megjelent
Szerző
Ila László
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Isaac Newton

Isaac Newton tudod, az a fickó a gravitációval meg az almával! Newtont az emberek leginkább tudósként ismerik. Tudósként, aki szinte teljesen egyedül letette a modern természettudomány alapjait; akinek a munkásságán alapul a természettudományos elméletek zöme még ma is. Csakhogy Isaac Newton ugyanakkor egy egoista és kötözködő öntörvényű, kibírhatatlan és olykor igazán aljas fickó volt. Egy Newton manapság labdába sem rúghatna!

Ugrás a könyvhöz