visual-studio.jpgvisual-studio.jpg

VISUAL STUDIO 2005 & 2008 – Visual Basic, Visual C#

5200 Ft4160 Ft
(Kedvezmény: 20%)
A Visual Studio™ fejlesztőrendszer legkedveltebb programozási nyelve, a Visual Basic mellé felsorakozott a Visual C# is, ezért célszerűnek mutatkozott, hogy a két nyelvi környezet lehetőségeit ugyanabban a könyvben találja meg az olvasó.
Leírás
A Microsoft Windows™ operációs rendszer alatt futó alkalmazások készítésének talán legnépszerűbb és leggyorsabb eszköze a Microsoft Visual Studio™ fejlesztőrendszer. Legkedveltebb programozási nyelve, a Visual Basic mellé felsorakozott a Visual C# is, ezért célszerűnek mutatkozott, hogy a két nyelvi környezet lehetőségeit ugyanabban a könyvben találja meg az olvasó.

Tehát minden feladatot két fejlesztőrendszer alatt (Visual Studio™ 2005 és Visual Studio™ 2008) és azon belül két nyelvi környezetben (Visual Basic és Visual C#) is elkészítettük. Természetesen a különböző verziókban jelentkező esetleges eltérésekre, valamint a két programozási nyelv szintaktikai és szemantikai különbözőségeire az adott témaköröknél mindig felhívjuk a figyelmet.

A tárgyalásra kerülő témakörök a Visual Studio™ fejlesztőrendszer megcélzott részeinek tematikus és koherens leírását tartalmazzák. A könyvben rengeteg példaalkalmazást találunk, melyek forráskódja a könyvben megadott regisztrációs kód segítségével szabadon letölthető a www.panem.hu címről.

A kötet a több ezer sor példakód mellett rengeteg lexikális anyagot is tartalmaz, hogy az bármikor fellapozható legyen egy-egy probléma megoldása érdekében. Az ismerkedési folyamatot megkönnyítő, különböző szintű gyakorlati példák az elmélettel együtt, egymást kiegészítve igyekeznek megkönnyíteni a megértést.

ISBN
978-963-545495-2
ISBN
Oldalszám
632
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2008
Megjelent
Szerző
Demeter M. Ibolya
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?