szoftverrendszerek_fejl.jpgszoftverrendszerek_fejl.jpg

Szoftverrendszerek fejlesztése

7200 Ft5760 Ft
(Kedvezmény: 20%)
A szoftverrendszerek specifikációja, tervezése, menedzselése és evolúciója alkotja a szoftverfejlesztés tudományágát. A könyv bevezetést nyújt a szoftvertervezésbe, de kissé túl is mutat a rendszerkövetelmény-tervezés és a kritikus rendszerek irányába.
Leírás
A szoftverrendszerek specifikációja, tervezése, menedzselése és evolúciója alkotja a szoftverfejlesztés tudományágát. A könyv célja, hogy általános bevezetést nyújtson a szoftvertervezésbe, ugyanakkor kissé túl is mutat a rendszerkövetelmény-tervezés és a kritikus rendszerek irányába.

A könyvben alkalmazott megközelítési mód azt a célt szolgálja, hogy tág perspektívából mutathassa be a szoftvertervezést, és ne egyetlen specifikus módszerre vagy eszközre koncentráljon. A szoftverfejlesztés problémáira nincs egyszerű megoldás, így eszközök és technikák széles spektrumára van szükségünk ahhoz, hogy megoldjuk a felmerülő problémákat.

Ajánljuk tehát a könyvet mindazoknak, akik a szoftverfejlesztés összetett problémáinak megoldását, kezelését igényes szakmai formában kívánják oktatni, elsajátítani és alkalmazni.

A könyv megjelenésével a magyar informatikus társadalom gazdagodott és bízunk abban, hogy azt eredményesen használják, s ezáltal tovább emelkedhet a 'software engineering' terület jelentősége és presztízse.

ISBN
978-9-635454-78-5
ISBN
Oldalszám
864
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
keménytáblás
Kötés
Megjelent
2007
Megjelent
Szerző
Sommerville, Ian
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?