Projektvezetés a szervezetekben

6900 Ft5520 Ft
(Kedvezmény: 20%)
A szerző szándéka szerint ez a könyv a projektvezetési komplexitás kezeléséhez nyújt olyan elméleti-módszertani megalapozottságú támpontot, amely kerüli ugyan az ágazati specifikumokat, miközben esetpéldákkal segíti elő a gyakorlati alkalmazást.
Leírás

A projektportfólió sikeres teljesítése alapvetően meghatározza egy szervezet hosszú távú működését, ezért a projekteknek és projektprogramoknak, valamint azok vezetésének stratégiai szerepe elvitathatatlan. Mindez indokolttá teszi a projekt vagy programszintű vezetési feladatok mellett a szervezeti szintű projekt- és programvezetési keretrendszer meglétét is.

A projektvezetés tartalmában kibővült, közelítésmódjában többdimenzióssá vált, szervezeti értelemben pedig többszintű feladat. Ugyanakkor a projektek és a projektprogramok tekintetében az azokat kezdeményező és az azokat teljesítő szervezetek feladatai részben eltérő közelítésmódot és eszközrendszert igényelnek.

A szerző szándéka szerint ez a könyv az előzőekben összegzett projektvezetési komplexitás kezeléséhez nyújt olyan elméleti-módszertani megalapozottságú támpontot, amely kerüli ugyan az ágazati specifikumokat, miközben esetpéldákkal segíti elő a gyakorlati alkalmazást

 Főbb témakörök

 A Projektek és a projektvezetés

  • Az egyedi projektek vezetésében általánosan alkalmazható projektvezetési eszközök
  • Az egyedi külső projektek teljesítési stratégiája
    • Az egyedi projektek vezetésében használatos projektvezetési eszközök alkalmazásának elméleti módszertani megközelítése
    • Szervezeti projektvezetés
    • Projektvezetés a projektalapú szervezetekben
ISBN
9786155186172
ISBN
Oldalszám
597
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2013
Megjelent
Szerző
Görög Mihály
Szerző
Előnézet még nem készült.
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?