Új!

Fel a netre, öregem! – Windows 10!

2900 Ft2320 Ft
(Kedvezmény: 20%)
NEGYEDIK, WINDOWS 10-RE ÁTDOLGOZOTT KIADÁS! Frissített gyakorlati tudnivalók az internetről és a számítógépről az „ezüstgeneráció” részére.
Leírás
NEGYEDIK, ÁTDOLGOZOTT KIADÁS!
WINDOWS 10!
Frissített gyakorlati tudnivalók az internetes világról és a számítógépről az 'ezüstgeneráció' részére. Ha lépést szeretne tartani a 21. századdal és az unokákkal  a könyvet gyakorlati „receptkönyvként” használva induljon önálló felfedezőútra az internet világába.

Célunk, hogy sorozatunk segítségével az idősek és az 'igazi' kezdők ellenérzés nélkül merjenek belevágni számítógépes világ megismerésébe. Ebben a barátkozásban lépésről lépésre vezetjük végig az olvasót, hogy megszerezze a szükséges készségeket bármilyen előzetes számítástechnikai ismeret nélkül.

Ebben a könyvben az internet kimeríthetetlen világába hívjuk az olvasót. A kötetben az alapvető számítógép-kezelési műveletek ismertetése után igyekszünk felvillantani mindazon lehetőségeket, amelyeket az internet segítségével érhetünk el. 

Megtanuljuk a böngészők kezelését, fájlok letöltését, majd megismerkedünk az olyan internetes kapcsolattartási formákkal, mint a Skype és a Facebook használatával.

ISBN
978-615-5186-48-6
ISBN
Oldalszám
208
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Szerző
Mayer István, Szabó Ildikó
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?