Fel a netre, öregem! – 2. kiadás

2200 Ft1760 Ft
(Kedvezmény: 20%)
MÁSODIK, ÁTDOLGOZOTT KIADÁS! Gyakorlati tudnivalók az internetes világról és a számítógépről az „ezüstgeneráció” részére.
Leírás
MÁSODIK, ÁTDOLGOZOTT KIADÁS!
Gyakorlati tudnivalók az internetes világról és a számítógépről az 'ezüstgeneráció' részére. Ha lépést szeretne tartani a 21. századdal és az unokákkal a könyvet gyakorlati „receptkönyvként” használva induljon önálló felfedezőútra az internet világába.

Célunk, hogy sorozatunk segítségével az idősek és az 'igazi' kezdők ellenérzés nélkül merjenek belevágni számítógépes világ megismerésébe. Ebben a barátkozásban lépésről lépésre vezetjük végig az olvasót, hogy megszerezze a szükséges készségeket bármilyen előzetes számítástechnikai ismeret nélkül.

Ebben a könyvben az internet kimeríthetetlen világába hívjuk az olvasót. Az elektronikus levelezés, a telefon nélküli távbeszélgetés, a hivatalos ügyek intézésének megkönnyítése és még számtalan, az internet nyújtotta lehetőség bizonyára csábítja az idősebb korosztályt is. Az előző kiadáshoz képest ebben a kötetben már az azóta megjelent operációs rendszer, a Windows Vista és a Windows 7 sajátosságaira is kitérünk.

A kötetben az alapvető számítógép-kezelési műveletek ismertetése után igyekszünk felvillantani mindazon lehetőségeket, amelyeket az internet segítségével érhetünk el.

Megtanuljuk a böngészők kezelését, fájlok letöltését, majd megismerkedünk az olyan internetes kapcsolattartási formákkal, mint a Skype, sőt csatlakozunk az iWiW-hez is.

ISBN
978-9-635455-33-1
ISBN
Oldalszám
208
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2011
Megjelent
Szerző
Mayer István
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?