photoshop_CS4.jpgphotoshop_CS4.jpg

Photoshop CS4

6400 Ft5120 Ft
(Kedvezmény: 20%)
Akár kezdők vagyunk, akár régóta ismerjük a Photoshopot, élvezni fogjuk a legújabb, CS4 verzió rugalmasságát, lehetőségeit. Rétegeket, szövegeket, maszkokat, animációs képkockákat, rétegszedőket, színtárakat, munkagörbéket szerkeszthetünk és törölhetünk.
Leírás
Akár kezdők vagyunk, akár már régóta ismerjük a Photoshopot, élvezni fogjuk a legújabb, CS4 verzió rugalmasságát és lehetőségeit. Minden elképzelésünket valóra válthatjuk.

Rétegeket, szövegeket, maszkokat, animációs képkockákat, rétegszedőket, színtárakat, munkagörbéket stb. szerkeszthetünk és törölhetünk. Visszavonhatunk szerkesztési lépéseket. Színeket, mintázatokat és színátmeneteket alkalmazhatunk a szerkeszthető és eltávolítható kitöltési rétegeken, tucatnyi korrekciós parancsot adhatunk ki a korrekciós rétegeken keresztül, valamint szerkeszthető és eltávolítható rétegeffektusokat rakhatunk képeinkre. Retusálhatjuk a kép egy részét manuálisan, majd az eredményt egy újabb rétegre küldhetjük. Mondanunk sem kell, hogy ha egy parancsot kompromisszumok nélkül, a fájl végleges megváltoztatása nélkül is elvégezhetünk, akkor azt a módszert feltétlenül bemutatjuk. Megismertet a Bridge és a Camera Raw használatával is.

A könyv több mint 1000 SZÍNES ábrával, illusztrációval könnyűvé és élvezetessé teszi a szoftver használatának elsajátítását.

Színes ábrákkal és illusztrációkkal mind a 456 oldalon!!!

Honlapunkról letölthető képekkel!


Windows és Macintosh                                             Magyar és angol nyelvű verzió is!

ISBN
978-9-635455-14-0
ISBN
Oldalszám
456
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2009
Megjelent
Szerző
Weinmann, Elaine - Lourekas, Peter
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?