La cuisine hongroise

1490 Ft1192 Ft
(Kedvezmény: 20%)
A Magyarországra látogatók programjából nem hiányozhat az étlapok böngészése. Általában mindenki szívesen is fogyasztja a jellegzetes magyar ételeket – na de megfőzni, otthon? Azért született ez a kis könyv, hogy világosan, érthetően leírja, hogyan készül a töltött káposzta és a marhapörkölt. Hogy megmutassa, hogyan lehet palacsintát sütni, galuskát szaggatni, halászlét főzni a világ bármely sarkában, ahol akad egy tűzhely.
Leírás

A Magyarországra látogatók programjából nem hiányozhat az étlapok böngészése. Általában mindenki szívesen is fogyasztja a jellegzetes magyar ételeket – na de megfőzni, otthon? Azért született ez a kis könyv, hogy világosan, érthetően leírja, hogyan készül a töltött káposzta és a marhapörkölt. Hogy megmutassa, hogyan lehet palacsintát sütni, galuskát szaggatni, halászlét főzni a világ bármely sarkában, ahol akad egy tűzhely.

A receptek mellett kis szócikkekben beavatjuk az olvasót az adott ételek, egyes fontos hozzávalók történetébe, jellegzetességeibe.

 

ISBN
9786155186646
ISBN
Oldalszám
48
Oldalszám
Méret
165x215
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2018
Megjelent

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Isaac Newton

Isaac Newton tudod, az a fickó a gravitációval meg az almával! Newtont az emberek leginkább tudósként ismerik. Tudósként, aki szinte teljesen egyedül letette a modern természettudomány alapjait; akinek a munkásságán alapul a természettudományos elméletek zöme még ma is. Csakhogy Isaac Newton ugyanakkor egy egoista és kötözködő öntörvényű, kibírhatatlan és olykor igazán aljas fickó volt. Egy Newton manapság labdába sem rúghatna!

Ugrás a könyvhöz