La cucina ungherese

1490 Ft1192 Ft
(Kedvezmény: 20%)
A Magyarországra látogatók programjából nem hiányozhat az étlapok böngészése. Általában mindenki szívesen is fogyasztja a jellegzetes magyar ételeket – na de megfőzni, otthon? Azért született ez a kis könyv, hogy világosan, érthetően leírja, hogyan készül a töltött káposzta és a marhapörkölt. Hogy megmutassa, hogyan lehet palacsintát sütni, galuskát szaggatni, halászlét főzni a világ bármely sarkában, ahol akad egy tűzhely.
Leírás

A Magyarországra látogatók programjából nem hiányozhat az étlapok böngészése. Általában mindenki szívesen is fogyasztja a jellegzetes magyar ételeket – na de megfőzni, otthon? Azért született ez a kis könyv, hogy világosan, érthetően leírja, hogyan készül a töltött káposzta és a marhapörkölt. Hogy megmutassa, hogyan lehet palacsintát sütni, galuskát szaggatni, halászlét főzni a világ bármely sarkában, ahol akad egy tűzhely.

A receptek mellett kis szócikkekben beavatjuk az olvasót az adott ételek, egyes fontos hozzávalók történetébe, jellegzetességeibe.

 

ISBN
9786155186653 
ISBN
Oldalszám
48
Oldalszám
Méret
165x215
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2018
Megjelent

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Alma Mahler, egy szenvedélyes élet

Elbűvölte Gustav Klimtet, felesége volt Gustav Mahlernek, Walter Gropiusnak, Franz Werfelnek, viharos szerelmi viszony fűzte Oskar Kokoschkához. Naplóin keresztül, zavarba ejtően nyitott modern nő figurája rajzolódik ki, – aki hihetetlen természetességgel írta le szerelmi élete legintimebb részleteit – és aki tehetségét, tragédiákkal árnyékolt életét zseniális férfiaknak rendelte alá. Szenvedélyes, túlfűtött visszaemlékezései azt sugallják, hogy magába a Szerelembe volt szerelmes.

Ugrás a könyvhöz