th_kornyezeti_kemia_2011.jpgth_kornyezeti_kemia_2011.jpg

Környezeti Kémia – Környezettan

1900 Ft1520 Ft
(Kedvezmény: 20%)
A Tudásház sorozat 12–18 éves korosztály számára készült tagjának a témája a környezeti kémia: a bennünket körülvevő környezetet és a benne végbemenő folyamatokat vizsgálja.
Leírás
 
A Tudásház sorozat 1218 éves korosztály számára készült tagjának a témája a környezeti kémia: a bennünket körülvevő környezetet és a benne végbemenő folyamatokat vizsgálja. Célja a tanulás segítése olyan módon, hogy a környezettant érdekesebbé teszi azok számára, akiknek nehezebben megy, illetve új területeket mutat meg azoknak, akik mélyebben érdeklődnek a téma iránt.

Ha a szép kivitelű színes könyvet megfordítjuk, egy kis munkafüzetet találunk, ahol megszerzett tudásunkat ellenőrizhetjük.

ISBN
978-963-545-531-7
ISBN
Oldalszám
64
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
kötött + spirálfűzött
Kötés
Megjelent
2011
Megjelent
Szerző
Albert Viktor - Hetzl Andrea
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Isaac Newton

Isaac Newton tudod, az a fickó a gravitációval meg az almával! Newtont az emberek leginkább tudósként ismerik. Tudósként, aki szinte teljesen egyedül letette a modern természettudomány alapjait; akinek a munkásságán alapul a természettudományos elméletek zöme még ma is. Csakhogy Isaac Newton ugyanakkor egy egoista és kötözködő öntörvényű, kibírhatatlan és olykor igazán aljas fickó volt. Egy Newton manapság labdába sem rúghatna!

Ugrás a könyvhöz