szerelemetkei.jpgszerelemetkei.jpg

A szerelem étkei

2490 Ft1992 Ft
(Kedvezmény: 20%)
A legválogatottabb szerelmi bájitalok és ételek, vágygerjesztők elkészítése és hatásai.
Leírás
A legválogatottabb szerelmi bájitalok és ételek, vágygerjesztők elkészítése és hatásai.

A könyvből szinte mindent megtudhatunk a különböző szerelmi bájitalok és ételek, valamint a leghatásosabbnak bizonyult vágygerjesztők hatóerejének titkairól és elkészítésük módjáról.

A párkapcsolatok időről időre olyan szakaszokba juthatnak, melyekben egy kis csábításra, egy kis érzékiségre van szükség ahhoz, hogy a pislákoló tüzet újra élesszük. A szerelem étkei olyan gasztronómiai utazásra invitálja az olvasót, melyben betekintést nyerhet az afrodiziákumok világába. Fantasztikus receptekkel és képekkel illusztrált könyvünk segít abban, hogy a hétköznapi konyhai alapanyagokat hogyan párosítsuk ahhoz, hogy igazi vágykeltő ételkülönlegességek kerüljenek egy meghitt vacsora asztalra. De olyan egzotikumokkal is megismerkedhetünk a könyv segítségével, mint a Satyrion, gránátalmaarany, tengeri iringo vagy a tündérfüst. A szerelem étkei fantasztikus olvasmány mindazok számára, akik csábítani szeretnének, és nem csak főzőtudományukkal kívánják meghódítani szívük választottját…

ISBN
9789635453573
ISBN
Oldalszám
95
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
keménytáblás
Kötés
Megjelent
2002
Megjelent
Szerző
Roche, Max de
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Beresit Pattern - Teremtésmintázat

2018-ban Szentpétervárott, a világhírű orosz Sztyeklov Matematikai Kutatóintézetben, egy olyan számelméleti tételt sikerült bebizonyítania két kutatónak amely közvetett kapcsolatban áll a régóta megoldatlan Riemann-sejtéssel. A tételből levonható nyilvánvaló következtetések nem csak őket, hanem amerikai barátaikat a New York-i Columbia Egyetem számtudományi tanszékének kutatóit is megrázzák. 

Ugrás a könyvhöz