A-boldog-kismama.jpgA-boldog-kismama.jpg

A boldog kismama

3400 Ft2720 Ft
(Kedvezmény: 20%)
Könyvünk tapasztalt barátnőként segít, NEKED SZEMÉLYESEN, ha elakadtál a hétköznapokban, ha úgy érzed, kezded elveszíteni az irányítást a dolgok felett.
Leírás

Minden anyának más és más az elképzelése arról, mit vár rá az új jövevény érkezésének pillanatától. Egy dolog egészen biztos, mindenkinek egy előre megtervezhetetlen és fenekestül felfordult új élettel kell számolnia, melyben sokszor érezzük úgy, hogy elveszítjük saját magunkat. Hirtelen minden más előtérbe kerül. És nem feltétlenül csak az újszülöttel járó teendőkre gondolunk. Fontosabb összeállítani egy mosást, egy bevásárlólistát, kivasalni a gyerekruhákat, mint leülni egy lélegzetvételnyi szabad pillanatra és kipihenni az átvirrasztott éjszaka fáradalmait.

A csecsemőgondozás első 6 hónapja embert próbáló időszak, hiszen véget nem érő, állandó készültségben kell lennie az édesanyának, miközben olykor nagyszülői segítség nélkül, otthon, egyedül a babával tölti a nap minden percét. Ebben a nehéz időszakban könnyű elveszni. A legnehezebb dolog kialakítani egy új életformát, melyben többé nem Önmagunk vagyunk a középpontban, hanem MI KETTEN a gyermekkel. Hiszen az első pár hónapban az anya közelsége, érzelmi stabilitása a gyermek későbbi viszonyához az emberekhez és környezetéhez meghatározó lesz.

Ha az anya rendben van, a baba is rendben van. És a család is rendben van. Ehhez viszont tudnod kell megteremteni magad számára azt a közeget, amelyben jól érzed magad. A boldog kismama című könyvünk Neked szól, ebben nyújt számodra segítséget. Segít rendszert kialakítani a káoszban, abban, hogy egy babakocsis sétálást hogyan fordíthatsz át egy kellemes testmozgássá, miközben újra tónust adsz izmaidnak, vagy hogyan táplálkozz, hogy te és a babád is egészségesek legyetek, de számtalan hasznos tippet találsz benne a stressz, fáradtság leküzdéséhez is.

Légy üdvözölve a klubban!

Könyvünk tapasztalt barátnőként segít, NEKED SZEMÉLYESEN, ha elakadtál a hétköznapokban, ha úgy érzed, kezded elveszíteni az irányítást a dolgok felett.

Jó hírem van! Van MEGOLDÁS, de persze TE is kellesz hozzá.

ISBN
978-963-87801-9-5
ISBN
Oldalszám
244
Oldalszám
Méret
150 x 205 mm
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2009
Megjelent
Szerző
Cook, Kate - Wyndham-Read, Lucy
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Isaac Newton

Isaac Newton tudod, az a fickó a gravitációval meg az almával! Newtont az emberek leginkább tudósként ismerik. Tudósként, aki szinte teljesen egyedül letette a modern természettudomány alapjait; akinek a munkásságán alapul a természettudományos elméletek zöme még ma is. Csakhogy Isaac Newton ugyanakkor egy egoista és kötözködő öntörvényű, kibírhatatlan és olykor igazán aljas fickó volt. Egy Newton manapság labdába sem rúghatna!

Ugrás a könyvhöz