Ha fáj szeretni

2400 Ft1920 Ft
(Kedvezmény: 20%)
A borderline személyiségzavar súlyos identitászavarral, a hangulat az érzelmek és a viselkedés szélsőséges ingadozásaival jellemezhető.
Ez a könyv elsősorban azoknak nyújt a mindennapi életben használható, kézzel fogható segítséget, akik borderline személyiségzavarban szenvedő emberrel állnak vagy álltak rokoni, baráti vagy párkapcsolatban.
Hogyan segíthetünk borderline partnerünknek, és őrizhetjük meg saját személyiségünket?
A könyvből különböző kommunikációs technikák és gyakorlatias példák sajátíthatók el, melyekkel a borderline személyek valódi támaszává válhatunk.
Leírás

Ez a könyv elsősorban azoknak nyújt a mindennapi életben használható, kézzel fogható segítséget, akik borderline személyiségzavarban szenvedő emberrel állnak vagy álltak párkapcsolatban.

A szülőknek, rokonoknak, kollégáknak és barátoknak is segítségére lehetnek a könyvben bemutatott tanácsok, kommunikációs stratégiák.

Főként azonban mégis azt szólítja meg e könyv, aki egy borderline személy partnereként az érzelmek örvényében kavarog, és segítség nélkül magára marad.

A könyv gyakorlatias példáinak és kommunikációs technikáinak elsajátításával a borderline személyek stabil, valódi támaszává válhatunk.

 

ISBN
9 786 155 186 318
ISBN
Oldalszám
184
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2015
Megjelent
Szerző
Manuela Rösel
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?