pmgi_vezuzl.jpgpmgi_vezuzl.jpg

Vezetői üzleti gazdaságtan (e-book)

2000 Ft
A letöltéséhez regisztráció szükséges!
Kaplan és Atkinson könyve, amely a témában a világ egyik vezető felsőoktatási tankönyve, a vezetői számviteli rendszereket ismerteti.
Leírás
Kaplan és Atkinson könyve, amely a témában a világ egyik vezető felsőoktatási tankönyve, a vezetői számviteli rendszereket ismerteti.

Könyvünk tárgya a vezetői üzleti gazdaságtan. Módszereket ad a költségszerkezet elemzésére, foglalkozik a rövid távú tervezés, az erőforrás-allokáció és a kapacitásköltség kezelésének problémáival. Részletesen tárgyalja a szolgáltatóegységek teljesítménymérését és költségeiknek üzemekhez, tevékenységekhez rendelését. A szerzők bevezetik az olvasót a tevékenységalapú költségszámítás rejtelmeibe, bemutatják a bevezetésével nyerhető előnyöket és hasznokat. Külön fejezetek tárgyalják az árazást, ezen belül is a termékmixek kezelésének a kérdéseit, a költségközpontok és a transzferárak kialakításának lehetséges megoldásait. Hatékonyan oldják meg a pénzügyi teljesítményméréssel foglalkozó fejezetekben az implicit tőkelekötés költségeinek számbevételét és döntési kritériumokba történő beépítését. A könyv külön fejezetben foglalkozik az ösztönző rendszerek kialakításával, segítséget nyújtva a vállalati értéknövelésre irányuló érdekeltség megteremtéséhez.

Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Isaac Newton

Isaac Newton tudod, az a fickó a gravitációval meg az almával! Newtont az emberek leginkább tudósként ismerik. Tudósként, aki szinte teljesen egyedül letette a modern természettudomány alapjait; akinek a munkásságán alapul a természettudományos elméletek zöme még ma is. Csakhogy Isaac Newton ugyanakkor egy egoista és kötözködő öntörvényű, kibírhatatlan és olykor igazán aljas fickó volt. Egy Newton manapság labdába sem rúghatna!

Ugrás a könyvhöz