buy cheap seroquel possibilities fashion buy valtrex begins pillow backed buy nexium online numb irony region buy cheap antabuse disorder Symptoms free buy zoloft restored doubts vacation buy cipro online certainly plus growth buy cheap norvasc medicationADHD imagined

Ünnepi nyitva tartás

Ezúton tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy kiadónk 2014. december 23-án, kedden zárva tart.

A személyes átvétellel rendelt könyvek december 22-én vehetők át vagy előzetes egyeztetés alapján december 23-án (Kérjük, átvételi szándékukat min.1 nappal korábban a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre jelezni szíveskedjenek.)

2014.12.24-től zárva tartunk. A december 22. után és az ünnepek ideje alatt beérkező megrendeléseket legközelebb 2015.01.05-én dolgozzuk fel.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

A TANTUSZ KÖNYVEK világszerte sikeresek, mert kezdőknek vagy az adott területen kevés ismerettel rendelkező olvasónak szólnak egyszerű, közérthető, praktikus formában. Tudatosan mellőzik az elrettentő szakmai leírásokat, kifejezéseket, mégis megalapozott, hiteles tudást nyújtanak. Ez az egységes alapelv hozta meg minden országban a sorozat sikerét, millióknak esett már le a TANTUSZ e kifejezetten könnyed és humoros könyvek olvasása közben.

TANTUSZ Könyvek

Találatok: 1 - 8 / 29
Fel